domingo, 18 de enero de 2009

da sau nuh?

Ne punem atatea intrebari la kre nu putem gasi raspuns...sau intrebari la kre avem raspunsul in fatza ochilor shi nu vrem s il aceptam pt simplu fapt k e prea dur...
Facem atatea gresheli shi nu recunoashtem [:))],punem totu pe seama altora sau gasim motive prosteshti...gresheala pe kre multzi o facem este k intr-o prietenie sau relatzie punem k motiv distantza... oare intr-adevar distantza poate separa 2 inimi c se iubesc??
Raspunsul este simplu,NU!
Dak eshti la mii d kilometri departare de o persoana nu inseamna k totul e imposibil,distantza nu este un motiv pt kre 2 persoane se cearta,dak ai incredere in cealalta persoana shi o iubeshti nimik nu se poate sfarshi!Este k atunci knd crezi cu adevarat in cva se poate indeplini! [:X].
Mereu stam shi kutam motive pt toate greshelile noastre,zicem k din iubire facem lucruri ce nu trebuie,oare trebe s punem toate erorile in numele iubirii?Ne este atat d greu s ne dam seama k atunci knd iubeshti greshelile nu mai exista?iubirea este prea speciala pt a zice mereu "am faqt-o din iubire pt tn".
Atatea scuze shi pt c?Greshelile le-ai faqt,nimik nu poate fi schimbat shi chiar dak invetzi din ele mai devreme sau mai tarziu tot repetzi aceeashi gresheala...

No hay comentarios: